Future-ink

Design your past, Tattoo the Future

Werkwijze


Future-ink werkt uitsluitend op afspraak, waardoor privacy gegarandeerd is. Het voordeel hiervan is dat u altijd volledige privacy hebt bij het informeren naar de mogelijkheden, uitzoeken en /of  ideeën opdoen voor een nieuwe tatoeage. De enige personen aanwezig bij het tatoeëren zijn namelijk, u en eventueel een introducé.

Future-ink werkt met een agenda. Deze staat aan de rechterzijde van het scherm. Op deze agenda kunt u meteen zien op welke dagen en eventuele tijden er plaats is. Mocht u op de lege plek een afspraak willen maken kunt u bellen of mailen. Op deze manier kunnen wij samen een afspraak plannen. De tijden zijn vanaf dus later dan aangegeven tijden kan altijd.

Kwaliteit en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel. Ik werk volgens de eisen van het LCHV en uiteraard ben ik in het bezit van de vereiste vergunning van de GGD.


 Eventuele vragen kunt u stellen via de telefoon of via het contactformulier wat u bij contact kunt vinden. Ik sta u graag te woord met welke vraag dan ook.